Laadukasta LVI-konsultointia ja -suunnittelua Tampereella

Kun tarvitset apua kiinteistösi LVI-ratkaisujen suunnitteluun, ota yhteyttä alan varmaan ammattilaiseen. Kramox Oy tekee LVI-konsultoinnit ja -suunnittelut erilaisiin kohteisiin Tampereella ja Pirkanmaan alueella sekä yksityisille että yrityksille. Saat meiltä myös muut alan palvelut, kuten erilaiset selvitykset,  energiatodistukset ja -selvitykset sekä rakennusautomaatio suunnittelun.

 

Meiltä luonnistuvat kustannustehokkaasti ja ehdottoman asiakaslähtöisesti kaiken kokoiset suunnitteluprojektit.

Soita jo tänään!

Asiakaslähtöistä konsultointia ja suunnittelua

Huolellisella konsultoinnilla ja LVI-suunnittelulla varmistetaan, että kiinteistön vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpöjärjestelmät voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti ja tilan tarpeita vastaavasti. Toimivilla LVI-ratkaisulla lisätään kiinteistön käyttömukavuutta, mutta myös sen energiatehokkuutta ja elinikää.


Suunnittelu aloitetaan konsultaatiolla ja hankkimalla kattava kuva uudis- tai saneerauskohteen tarpeista. Suunnittelu toteutetaan aina asiakkaan toiveita kuunnellen, sekä tietenkin asianmukaisia säännöksiä noudattaen. 


Olemme vuosien mittaan toteuttaneet LVI-suunnittelua muun muassa toimisto- ja liikerakennuksissa, teollisissa ja julkisissa rakennuksissa sekä muissa erityyppisissä kohteissa. Palvelemme yrityksiä, yksityishenkilöitä sekä alan alihankkijoita. Meiltä luonnistuvat sekä pienet että laajat suunnittelutyöt, joten älä epäröi ottaa yhteyttä ja pyytää konsultaatiota!

Muut asiantuntijapalvelut

Saat meiltä myös muut LVI-alan asiantuntijapalvelut, kuten erilaiset selvitykset, lain velvoittamat energiatodistukset ja -selvitykset. Meiltä voit tilata myös rakennusautomaatio suunnittelun.

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme.