Laadukasta LVI-konsultointia ja -suunnittelua Tampereella

Kun tarvitset apua kiinteistösi LVI-ratkaisujen suunnitteluun, ota yhteyttä alan varmaan ammattilaiseen. Kramox Oy tekee LVI-konsultoinnit ja -suunnittelut erilaisiin kohteisiin Tampereella ja Pirkanmaan alueella sekä yksityisille että yrityksille. Saat meiltä myös muita muut alan palvelut, kuten energiatodistukset ja LVI-kuvien puhtaaksipiirron ja päivityksen.


Meiltä luonnistuvat kustannustehokkaasti ja ehdottoman asiakaslähtöisesti kaiken kokoiset suunnitteluprojektit.

Soita jo tänään!

Asiakaslähtöistä konsultointia ja suunnittelua

Huolellisella konsultoinnilla ja LVI-suunnittelulla varmistetaan, että kiinteistön vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpöjärjestelmät voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti ja tilan tarpeita vastaavasti. Toimivilla LVI-ratkaisulla lisätään kiinteistön käyttömukavuutta, mutta myös sen energiatehokkuutta ja elinikää.


Suunnittelu aloitetaan konsultaatiolla ja hankkimalla kattava kuva uudis- tai saneerauskohteen tarpeista. Suunnittelu toteutetaan aina asiakkaan toiveita kuunnellen, sekä tietenkin asianmukaisia säännöksiä noudattaen. 


Olemme vuosien mittaan toteuttaneet LVI-suunnittelua muun muassa toimisto- ja liikerakennuksissa, teollisissa ja julkisissa rakennuksissa sekä muissa erityyppisissä kohteissa. Palvelemme yrityksiä, yksityishenkilöitä sekä alan alihankkijoita. Meiltä luonnistuvat sekä pienet että laajat suunnittelutyöt, joten älä epäröi ottaa yhteyttä ja pyytää konsultaatiota!

LVI-suunnitelmien puhtaaksipiirto

Tarvitsetko ammattilaisen osaamista LVI-kuvien puhtaaksipiirtoon? Toteutamme laadukkaat ja määräysten mukaiset LVI-puhtaaksipiirrot ja päivitämme myös vanhat piirustukset sähköiseen muotoon (AutoCAD, dwg tai pdf).


Soita ja kysy suunnitelmien piirustuksista ja päivityksestä!

Muut asiantuntijapalvelut

Saat meiltä myös muut LVI-alan asiantuntijapalvelut, kuten lain velvoittamat energiatodistukset myynti- ja vuokrakohteisiin. Energiatodistuksella vahvistetaan, että talon piirustukset ja muut asiakirjat vastaavat sen nykyisten rakenteiden ja järjestelmien tilaa. Meiltä onnistuu myös RAU-suunnittelu.


Emme toteuta energiatodistuksia tai RAU-töitä itse, mutta pystymme suosittelemaan sinulle projektiisi sopivia ja luotettavia ammattilaisia. Saat kaikki tarvitsemasi palvelut saman katon alta. 


Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme.